Retourneren

Retourneren:

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling mag u deze of een deel hiervan zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is.
 
 Uw bestelling kan alleen geretourneerd worden indien de producten compleet, ongeschonden en ongebruikt (niet gemonteerd geweest) zijn. Hierbij zijn de retourkosten voor eigen rekening.
 
Defect product
 
Wij verzoeken u de bestelling na ontvangst te controleren. Als uw bestelling beschadigd, defect of het product dat u heeft ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen u besteld heeft neem dan contact op met onze 
klantenservice. Jos Dijkman draagt zorg voor kosteloze nalevering of omruiling van deze artikelen. Neem verkeerd geleverde artikelen niet in gebruik! Alleen ongebruikte producten komen voor kostenloze vervanging in aanmerking.
 
 Let op: Jos Dijkman is niet verplicht het artikel te vervangen wanneer de afwijking te gering is om de vervanging te rechtvaardigen.
 
De retourprocedure:
 

 
Klik hier om naar het retourportaal te gaan.
 

Doorloop de stappen in ons retourportaal. U kunt uw order inzien door uw postcode en ordernummer of track en trace nummer in te vullen. Selecteer hierna de onderdelen die u terug wilt sturen / terug wilt brengen*. Vul hierna de reden in. Wij bieden alleen de optie 'geld terug ontvangen' in de volgende stap. U kunt nu kiezen of u het artikel / de artikelen terug wilt brengen naar onze winkel, of een DHL Retourlabel wilt ontvangen. De kosten van het DHL retourlabel zijn €7.50. U kunt het retourlabel downloaden, uitprinten, op de doos plakken en deze naar het aangegeven afleverpunt brengen. U ontvangt een bericht wanneer wij uw retour hebben verwerkt.

 

*terug brengen in de winkel:

U kunt uw op de webshop bestelde artikelen kosteloos terug brengen in onze winkel. Doorloop hiervoor ook de stappen via ons retourportaal. Na het afgeven van uw retour, wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort.

 

Laden...