Overzicht van producten per merk Tomos Origineel

Tomos onderdelen bestel je eenvoudig online bij Jos Dijkman. Al jaren de specialist op het gebied van brommers en scooters.

Tomos is al jarenlang één van de marktleiders op het gebied van snorfietsen. Met een brommer van dit merk ben je verzekerd van jaren rijplezier. Bij Jos Dijkman vind je alle onderdelen voor jouw Tomos. Of je nu een bobine of een uitlaat zoekt wij hebben een ruim assortiment voor jou uit voorraad leverbaar.

Tomos onderdelen kopen bij Jos Dijkman

Tomos onderdelen vind je eenvoudig en snel in de webshop van Jos Dijkman. Kies uit een ruim aanbod voor vele type brommers. Heb je bijvoorbeeld een kapot of versleten onderdeel dan kun je hiervoor het juiste vervangende onderdeel vinden in ons ruime assortiment.

Tomos bromfiets en snorfiets onderdelen

Je vindt in onze webshop niet alleen scooter onderdelen, maar ook Tomos brommer en snorfiets onderdelen. Omdat wij meer dan 10.000 producten voorradig hebben kunnen wij snel leveren. Het assortiment varieert van accessoires tot onderdelen voor het repareren van jouw scooter/brommer. Wij hebben zowel imitatie als originele Tomos onderdelen in ons assortiment opgenomen. Daardoor kun je altijd het juiste vervangde onderdeel vinden voor jouw brommer.

Tomos parts

In het assortiment hebben wij alles voor verschillende modellen Tomos. Denk hierbij aan Tomos Parts voor de A3, A35, Flexer, Funtastic, Rivival en Youngster. Wat jij nodig hebt is per model snel en eenvoudig terug te vinden in onze onderdelen zoeker. Daarin zijn ze allemaal onderverdeeld in verschillende categorieën, zo vind je snel en eenvoudig het juiste. Vergeet niet het juiste merk en model te selecteren.

Hoe werkt de onderdelenzoeker?

Zodra je het merk en het model hebt geselecteerd van jouw Tomos brommer kun je verder zoeken per categorie. Deze categorie is weer opgedeeld in subcategorieeen. We splitsen deze hieronder uit. Zodat je een duidelijk overzicht hebt van alle producten welke wij voor jou op voorraad hebben liggen.

Elektrische onderdelen

Ben je op zoek naar elektrische onderdelen? Dan moet je in de categorie elektrisch selecteren. Hier vind je o.a. Accu’s, bougies, koplampen, achterlichten, CDI’s, de ontsteking (bobine) en verder alles wat met elektriciteit te maken heeft.

Motorische Tomos onderdelen

Dat je wil dat de motor van jouw brommer goed blijft lopen, dat snappen wij als geen ander. Daarom hebben we een ruim assortiment met alle benodigdheden voor het motorblok. Dit vind je onder de categorie motorisch. Bijvoorbeeld de krukas, cilinders of uitlaat. Maar ook alles voor de brandstoftoevoer en de ontsteking.

Frame onderdelen

In de categorie frame delen vind je alle Tomos parts die aan- of bij het frame horen. Denk hierbij aan de voorvork, schokbrekersets, contactslot, de kappen en beplating, kilometer tellers, kickstart parts. Kortom een erg ruim assortiment zodat jij zelf alles aan het frame kunt vervangen of repareren. En heb je vragen? Dan staan onze deskundige collega’s voor je klaar met professioneel advies.

Accessoires

Opzoek naar accessoires. Hierbij moet je denken aan achterdragers, handvatten, maar ook sloten, handschoenen en andere accessoires. 

Ook vind je bij ons gereedschap omdat jij natuurlijk het liefst zelf sleutelt aan jouw brommer. Naast gereedschap vind je ook alles om jouw brommer goed te onderhouden in de categorie Onderhoud. Daarnaast wil je natuurlijk wel op goede banden rijden, zorg dat je altijd de juiste bandenmaat kiest!

Laden...